Over Ons

Professioneel

Ons Team

Flor Trappers

Reflex-Dieptemassage was een studie die parallel liep met een opleiding als germanist Nederlands-Engels-Duits. Architectuurtekenen & binnenhuisinrichting 1980-1985 eindwerk "Muziekacademie". ICT startte in 1988. Opeenvolgende Microsoft-besturingssystemen passeerden de revue. Van DR-DOS, PC-DOS, MS-DOS 2 tot 6.2, Windows 1, 2, 3, Windows 3.1 for Workgroups, Windows NT, Windows 2000, Windows 98, 98 SE, Millennium, XP, Vista, Windows 7, 8, 8.1, 10 en 11. Elk systeem met zijn eigen  softwareproblemen en bugs. 

Agnes Cornelis

Master in de Germaanse Filologie Nederlands en Duits. KUL 1968-72.
Leerkracht Nederlands en Duits in het KTA Hasselt en daarna in het Sancta Maria-Instituut, Kardinaal Mercierstraat, Aarschot. - Corrector Nederlands en Duits voor o.a. Pelckmans NV. Studeerde aanvullend Engels (Connemara Gaulway Ierland), Italiaans, Zweeds en Portugees in het Sint-Jozefscollege, Aarschot. Engeland-freak in de positieve zin van het woord. Full-time oma van 3 leergierige kleinkinderen: Amalia, Daniel en Alexander Axinte. 

Ann Trappers

Ann studeerde in Leuven en behaalde het diploma Master in de Germaanse Filologie Nederlands en Engels. Daarna promoveerde ze tot Doctor in de Sociale en Culturele Antropologie aan de KUL met het proefschrift “Relations, Reputations, Regulations: An Anthropological Study of the Integration of Romanian Immigrants in Brussels, Lisbon and Stockholm”. Ann werkt als "staff member at the Regional Integration Centre "Foyer", Program Coordinator at Foyer vzw. Brussels. Studeerde Keltisch aan het Trinity College in Dublin.

Paul Axinte

Paul is ingenieur en afkomstig van Sângeorz-Băi, Roemenïë. Hij is reeds op verschillende plaatsen als expert aan het werk geweest. Paul en Ann hebben in Sângeorz-Băi een energiezuinig buitenverblijf (Popasul Verde) gebouwd waar ze elk jaar met de kinderen naartoe gaan. Je kunt hun milieuvriendelijke woning bekijken op hun website. Booking.com honoreerde hun vakantiewoning met een score van 9,1. Hun buitenverblijf bezoek je via de links onderaan. Video's voeren je door de schilderachtige plek aan de voet van de Karpaten

Onze Reisinteresses

®TraxData 2023 - FACT-Systems 3200